Opdrachtgevers

Certificeringen

HS Partners Services is de eerste backoffice-organisatie in Nederland die over het certificaat ISAE3402 Type 2 beschikt.

NBBU-lidmaatschapslogo-rond-150x150De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) zet zich in voor de rechten van uitzendkrachten.

nen4001_logoNEN 4400-1 maakt het inlenen van arbeid en uitbesteden van werk gemakkelijker en fraudebestendiger.

HS partners Human Solutions kent vele voordelen voor de opdrachtgever.

Naast het optimaal organiseren van uw flexibele personeelsplanning en het opleiden en upgraden van de flexibele medewerkers geeft HS Partners Human Solutions ondersteuning bij de ontwikkeling en invulling van uw strategische personeelsplanning.

Uw bedrijfsdoelstellingen op langer termijn kunnen worden geoptimaliseerd door middel van perfecte balans tussen werk en mens. Deze balans is van belang om uw organisatiedoelstellingen op langer termijn te verwezenlijken met een optimale personeelsbezetting.

Met HS partners Human Solutions bent u beter voorbereid op toekomstige ontwikkelingen als de vergrijzing en de dynamiek op de arbeidsmarkt.

Wilt u meer informatie over wat HS partners Human Solutions voor uw organisatie kan betekenen of wilt u een bepaald vraagstuk graag eens aan ons voorleggen ? Neem vrijblijvend contact op met ons voor een oriƫnterend en enerverend gesprek.

Inloggen